Flamblocker® Brandpreventie spray

Klasse A brandbestrijdingsmiddel en milieu vriendelijk

Flamblocker® Brandpreventie spray is een impregnerende vlamwerende spray die bijna alle absorberende stoffen (klasse A) brandveilig kan maken. Na impregnatie ontstaat bij brand een temperatuur blokkade en creëert een verkoelend effect en voorkomt dat vloeibare branden geabsorbeerd kunnen worden. De Flamblocker® Preventie spray is te gebruiken voor meubels, gordijnen,caravans, boten, tenten, maar is ook zeer geschikt voor (werk)kleding.

Gebruik: Flamblocker® Brandpreventie spray is een brandvertragend middel speciaal geformuleerd om effectief en veilig te beschermen voor de meeste absorberende materialen (klasse A materialen) tegen de verspreiding van vlammen en rook. Vormt een oppervlaktetemperatuurbarrière. Stopt de absorptie van brandbare vloeistoffen en creëert een pre-cooling en cooling effect.

Een spuitfles van 500 ml is goed voor 40m2 bij het aanbrengen met een lichte nevel en niet te nat sprayen. Het wordt aanbevolen na
de eerste keer, wanneer het droog is, om voor een tweede keer te sprayen. Het betekent dat 500 ml effectief is voor 20m2


Hoe te gebruiken:
Breng de spray aan op het object vanaf een afstand van 50-100 cm (2-3 ft). Na het drogen en indien nodig een tweede laag aanbrengen voor optimale bescherming. Voor kleding wordt aanbevolen om de spray opnieuw aan te brengen na elke tweede wasbeurt.

Kan worden gebruikt voor: uniformen, kleding, hout, papier, gordijnen,meubels, bouwmaterialen, interieurs, decoraties en nog veel meer.

Eigenschappen: heldere vloeistof, niet-toxisch, niet-corrosief, niet-agressief, kind- en volwassenenveilig, 100% biologisch afbreekbaar, pH-neutraal.
Houdbaarheid: vijf jaar na de productiedatum.