Onze visie

Flamblocker is het toonaangevende bedrijf als hoofddistributeur van de Flamark producten met daarnaast een eigen label voor een aantal producten. Wij richten ons op onderzoek, ontwikkeling en productie van geavanceerde brandbestrijdingssystemen en -apparaten. Al onze producten zijn getest en gecertificeerd door een groot aantal onafhankelijke certificeringsorganisaties over de hele wereld. De effectiviteit van de Flamblockers producten zijn in de praktijk alom bewezen.

In het productportfolio van Flamblocker zijn producten die verschillende soorten brand blussen, van brandklasse  A tot F en die geschikt zijn om branden op elektrische apparatuur te blussen.

We beschikken over automatische brandblussers, zoals de Flamblocker Automatic Mabo en Flamauto voor de passieve brandbeveiliging. Andere producten zijn ontworpen voor handmatig gebruik als actieve brandbeveiliging zijnde. Voor iedere situatie kunnen we voorzien in het juiste blusmiddel, zowel voor particulier als professioneel gebruik.

Onze producten zijn milieuvriendelijk en de productie is gecertificeerd in overeenstemming met ISO 9001, ISO 14001 en ISO OHSAS 18001-normen.


Belangrijke eigenschappen van onze blusmiddelen zijn het snelle cooling down principe en een zgn verzeping:

  • onze vloeistoffen koelen meer dan 10 x als water
  • de verzeping zorgt voor een vorm van isolatie waardoor geen herontbranding

In tegenstelling tot schuimblusvloeistoffen zijn onze vloeistoffen NIET kanker verwekkend ( geen fosfor) ; biologisch afbreekbaar en geen (vervolg)schade aan elektrische apparatuur.

Onze producten behoren tot de Eco-friend-categorie, dat betekent volledige veiligheid voor bodem, planten, dieren en mensen, en hebben geen bijwerkingen voor de veiligheid of gezondheid. Alle producten zijn milieuvriendelijk en gemarkeerd met het groen blad van Intertek, Duitsland

Bekijk onze producten via onderstaande demo video